Friday, March 18, 2011

Frigidaire spis - det bästa valet för ditt kök

!: Frigidaire spis - det bästa valet för ditt kök

[if ]
[endif]

Köket är ett viktigt område i huset. Och när det gäller mat servering, de viktigaste apparaten har är en kamin. Frigidaire erbjuder den bästa samlingen av intervall och kaminer för ditt kök. Eftersom företaget är medveten om att din tid är värdefull, är det åtagit sig att presentera apparater som är högpresterande, tidsbesparande och enkel att använda. Så gäller anda också på spisen linjer.

När får en kamin, bör du vara först säker på vad kraftkälla du påhemma. Av makt typ, kommer Frigidaire spis i val av induktion, el-, gas, och dual fuel. Så, som någonsin kraftkälla du behöver, erbjuder Frigidaire. För gasdrift, kaminerna finns i ett brett urval av professionella intervall. Ta Professional 36 "fristående rangetop till exempel. Den 5 brännare kaminen är utformad med en djupt sumpen så att tillräckligt med utrymme för mångsidig mitten brännare. Därför kan du använda hela bredden ytan på en gång. Om du brukar använda ugn mer, kanskeGalleri Premier 30 "Slide-in gasspis är bäst för dig. Köket drag botten ugnen rack som sträcker sig när du öppnar dörren, så lätt.

Om elektrisk är ditt val, så ta en titt på Professional 40 "Fristående elspis. Detta Frigidaire Spis har en extra 1,7 cu.ft. SpaceWise Side ugn, vilket gör att mer utrymme att laga flera rätter på en gång. Det finns också en fördröjning start, så att du kan ställa in ugnen ska starta matlagningen efter ditt schema. När detgäller matlagning kan du använda bron elementet att kombinera två brännare till ett, bekvämt för stora kokkärl. Välj det bästa design enligt dina personliga behov, eftersom Frigidaire erbjuder ett brett utbud av val för dig.

Och att utnyttja den senaste tekniken införs Frigidaire spis induktion energi. Induktion är 70 procent effektivare än gas och 20 procent effektivare än elektriska. The Professional 30 "Fristående Induktion serien har Pro-Välj Controlsför exakt kontroll nära till hands. Den PowerPlus Värm möjliggör före uppvärmning på mindre än 6 minuter. Denna hybrid produkt är avsedd att ha två induktion element plus upp till tre elektriska element. Kombinationen gör Frigidaire spis praktiskt eftersom de elektriska delarna är kompatibla med alla typer av kärl, medan induktion delar är kompatibla med de flesta av rostfritt stål och gjutjärn.

Det breda utbudet av val gör kaminer från Frigidaire de bästaval för ditt kök. Oavsett om gas, el eller induktion, är du garanterad att hitta ett kök som uppfyller dina krav. Varumärket erbjuder också hällar / spishäll, om det är mer bekvämt för dig. Matlagning kan aldrig roligare och enklare. Det finns ingen begränsning för vad du kan och inte kan laga med en Frigidaire spis. Och varje serie kommer att gå perfekt med ditt kök inredning. Kontrollera Frigidaire galleri för att se hur produkterna kan gå perfekt med någon interiör tema. Du kan ocksåfå andra köksapparater också. Kanske behöver du ett kylskåp eller en diskmaskin. Det verkar som om vad du behöver, erbjuder Frigidaire.


Frigidaire spis - det bästa valet för ditt kök

!: Hint Locking Guitar Straps !: Secrets Eco Composter !: Shopping Bigfoot Snow Shovel








No comments:

Post a Comment


Twitter Facebook Flickr RSS



Français Deutsch Italiano Português
Español 日本語 한국의 中国简体。